Meniu
Cos cumparaturi

Balocco

Producator: Balocco
 Glassuvetta Balocco cu stafide 750gProprietati: GlassUvetta Balocco ,produs la cuptor cu crestere naturala . Preparat din lapte proaspat.GlassUvetta este un produs de panificatie  fara fructe confiate,cu stafide la interior,si acoperit cu glazura si fulgi de zahar.Ingrediente: Faina ..
25,95 RON 26,95 RON
Producator: Balocco
Balocco colomba Classica Glazurata-750gProprietati: Colomba Balocco glazurat. Fructe confiate moi si parfumate intr-un aluat moale cu crestere naturala. Preparat cu lapte proaspat. Ingrediente:Faina de grau, coaja de portocala confiata 15,8% (coaja de portocala ,sirop de glucoza-fructoza, zahar..
21,95 RON
Producator: Balocco
Balocco colomba Maxiciok cu ciocolata alba si fondanta-750gProprietati: Balocco Maxiciok White,colomba umpluta cu crema de ciocolata alba si fondantaIngrediente: Colomba,produs la cuptor cu crestere naturala,faina de grau, ciocolata fondanta 15,3%,(pasta de cacao,zahar, unt de cacao,unt,lecitina de ..
31,95 RON
Producator: Balocco
Balocco Il Pandoro Tradizionale 750 gProprietati: Balocco il Pandoro produs la cuptor cu crestere naturala,produs de panificatie pregatit cu lapte proaspat,fara stafide sau fructe confiante.Indrediente:faina de grau,zahar,oua proaspete,unt,drojdie,mono si degliceride de acizi grasi,lapte pasteurizat..
54,95 RON
Biscuiti Balocco "Ciambelle" cu smantana proaspata 700 gr
-29 %
Producator: Balocco
Proprietati: Biscuiti "Ciambelle" cu smantana proaspata Balocco. Ingrediente: faina de grau, margarina vegetala (ulei vegetal nehidrogenat, apa), zahar, smanatana proaspata pasteurizata 4,3%, oua proaspete pasteurizate, amidon de grau, agenti de crestere: carbonat acid de sodiu, carbonat acid de ..
9,95 RON 13,95 RON
Biscuiti Balocco "Gocciolotti"cu bucati de ciocolata 700 gr
-13 %
Producator: Balocco
Proprietati: Biscuiti Balocco "Gocciolotti"cu bucati de ciocolataIngrediente: faina de grau 62%-bucati de ciocolata 13% (zahar-pasta de cacao-cacao pudra-unt de cacao-emulgatori: lecitina (de soia))-ulei de floarea soarelui-zahar-unt-sirop de glucoza-agenti de crestere: carbonat acid de am..
13,95 RON 15,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Bastoncini 350 grProprietati: Biscuiti Balocco Bastoncini 350 grIngrediente: faina de grau-zahar-margarina vegetala (ulei vegetal-apa)-agenti de afanare: carbonat acid de amoniu, arome-miere. Poate contine urme de lapte, fructe in coaja, arahide. Greutate: 350 gr..
5,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Ciambelle cu smantana proaspata 350g Proprietati: Biscuiti Balocco Ciambelle cu smantana proaspata 350g Ingrediente: faina de grau, margarina vegetala (ulei vegetal nehidrogenat, apa), zahar, smanatana proaspata pasteurizata 4,3%, oua proaspete pasteurizate, amidon de grau, agenti..
5,95 RON
Biscuiti Balocco Faccine cu ciocolata si alune 700gr
-13 %
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Faccine cu ciocolata si alune 700grProprietati: Biscuiti Balocco Faccine cu ciocolata si alune. Ingrediente: faina de GRAU 55.8% - zahar -bucati de ciocolata 14,6%,pasta de cacao, cacao praf,cacao 3.7%,ciocolata 3.5%,alune 0.8% unt de cacao, lecitina de Soia,ulei de floarea ..
13,95 RON 15,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco fagottini cu ciocolata 700 gProprietati:  Biscuiti Balocco cu fulgi de porumb ,fulgi de ovaz integral si picaturi de ciocolata. Nu contine conservanti,coloranti sau OGM.Ingrediente: lapte proaspat pasteurizat, faina de grau, ciocolata neagra 14,1%, fulgi de porumb 13,9%, oua pr..
13,95 RON
Biscuiti Balocco Gemmole 700gr
-22 %
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Gemmole 700grProprietati: Biscuiti Balocco Gemmole cu faina integrala si cereale incoltite, alac, grau, hrisca. Descoperă gustul unui mic dejun clasic cu Gemmole,o rețetă tradițională cu gust simplu și rafinat, cu lapte italian proaspăt..Nu conțin ulei de palmier, aditivi, ..
10,95 RON 13,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Girandole cu ciocolata si smantana proaspata Italiana pentru un mic dejun energizant. Sunt pregătiţi după o reţetă originală şi sunt garanţia unei gustări rapide. Biscuiti cu crema si ciocolata. Ingrediente: faina de grau 30%- ciocolata 1,3% (zahar-unt de cacao-emulgato..
13,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Gocciolotti cu bucati de ciocolata 350 grProprietati: Biscuiti Balocco Gocciolotti cu bucati de ciocolata 350 grIngrediente: faina de grau 60.7%-bucati de ciocolata 14.6% (zahar-pasta de cacao-cacao pudra-unt de cacao-emulgatori: lecitina (de soia))-ulei de floarea soarelui-zahar-un..
8,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco integrali Cruschelle 350 grProprietati: Biscuiti Balocco integrali Cruschelle 350 grIngrediente: faina de grau, margarina vegetala (ulei vegetal nehidrogenat, apa), zahar, tarate fine 11,7%, sirop de glucoza, zer pudra, agenti de crestere: carbonat acid de sodiu, carbonat acid ..
5,95 RON
Biscuiti Balocco Mondine 700gr
-29 %
Producator: Balocco
Proprietati: Biscuiti Balocco Mondine cu lapte si faina de orez. Descoperă gustul unui mic dejun clasic cu Mondine Biscuiti Balocco Mondine cu lapte si faina de orez. Descoperă gustul unui mic dejun clasic cu Mondine ,o rețetă tradițională cu gust simplu și rafinat, cu lapte italian pr..
9,95 RON 13,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Mondine cu faina de orez 350grProprietati: Biscuiti Balocco Mondine cu faina de orez 350gr si lapte proaspat 100%italianIngrediente: faina de grau 59%,zahar,ulei de floarea soarelui,lapte pasteurizat 5.8%,faina de orez 5.4%, unt din oua proaspete 1.3 ,carbonat acid de amoniu, c..
5,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Pastefrolle cu oua proaspete 350gProprietati: Biscuiti Balocco Pastefrolle cu oua proaspete 350gIngrediente: faina de grau 66%,zahar,ulei de floarea soarelui, oua proaspete 5.5%,carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, tartrat monopotasic-sare-amidon de grau-aroma. Poate con..
5,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Pastefrolle cu oua proaspete 700gProprietati: Biscuiti Balocco Pastefrolle cu oua proaspete Ingrediente: faina de grau 66%,zahar,ulei de floarea soarelui, oua proaspete 5.5%,carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, tartrat monopotasic-sare-amidon de grau-aroma. Poate co..
9,95 RON
Biscuiti Balocco Rusticotte cu cereale si seminte 700ml
-22 %
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Rusticotte cu cereale si seminte 700mlProprietati: Biscuiti Balocco Rusticotte cu seminte de chia, de in si de floarea soarelui.Este o sursa bogata de Omega 3. Descoperă gustul unui mic dejun clasic cu Rusticotte,o rețetă tradițională cu gust simplu și rafinat, cu lapte ita..
10,95 RON 13,95 RON
Producator: Balocco
Biscuiti Balocco Saracene cu picaturi de ciocolata 700 g Proprietati: Biscuiti Balocco Saracene. Biscuiti cu faina integrala de hrisca si picaturi de ciocolata.Ingrediente:  faina de grau 46,3%,picaturi de ciocolata neagra 12,4% ( zahar , pasta de cacao, cacao praf cu continut scazut in gr..
13,95 RON
Biscuiti integrali Balocco "Cruschelle" bogati in fibra 700 gr
-29 %
Producator: Balocco
Proprietati: Biscuiti integrali "Cruschelle" bogati in fibra Balocco. Ingrediente: faina de grau, margarina vegetala (ulei vegetal nehidrogenat, apa), zahar, tarate fine 11,7%, sirop de glucoza, zer pudra, agenti de crestere: carbonat acid de sodiu, carbonat acid de amoniu, fosfat disodic, oua, s..
9,95 RON 13,95 RON
Biscuiti “zuppole” Balocco – 700g
-17 %
Producator: Balocco
Biscuiti “zuppole” Balocco – 700gProprietati: Biscuiti Balocco zuppole, biscuiti cu lapte Italian ,si fara ulei de palmier.Incearca si alte produse Balocco...
9,95 RON 11,95 RON
Producator: Balocco
Colomba Balocco Clasica Glazurata 1000gProprietati: Colomba Balocco glazurata. Fructe confiate moi si parfumate intr-un aluat moale cu crestere naturala. Preparat cu lapte proaspat. Ingrediente:Faina de grau, coaja de portocala confiata 15,8% (coaja de portocala ,sirop de glucoza-fructoza, zaha..
30,95 RON
Producator: Balocco
Colomba Balocco cu crema de fistic si alune  750 gProprietati:  Colomba Balocco cu crema de fistic si alune de padure.Ingrediente:    Produs de cuptor cu crestere naturala cu crema de fistic si alune de padure, cu glazura de ciocolata cu lapte si ciocolata fondanta,decorat cu gra..
31,95 RON
Afişare 1 - 24 din 40 (2 pagini)