Meniu
Cos cumparaturi

Bahlsen

Producator: Bahlsen
Biscuiti Bahlsen asortati 2x200 gProprietati:  Biscuiti Bahlsen Fortuna asortati. Biscuiti plin de gust , intr-un sortiment ce te va surprinde ,bicuiti asortati in doua pungi pentru pastrarea prospetimii.Ingrediente: Sortiment de biscuit cu ciocolata neagra 9,4%, si umplutura de fucte 5,5%. Fai..
15,95 RON
Producator: Bahlsen
Proprietati: Biscuiti Bahlsen cu ciocolata si bucati de zahar , biscuit deliciosi ideali pentru servirea cafelei, acoperiti cu bucati de zahar.Ingrediente:faina de grau, zahar, ulei de palmier, amidon de porumb, unt de cacao, lapte praf, pasta de cacao, unt, agenti de crestere, sare, lecitina, a..
7,95 RON
Producator: Bahlsen
Biscuiti Bahlsen cu ciocolata si cafea choco passion 145 grProprietati : Biscuiți cu unt cu ciocolată cu lapte 22%Ingrediente : Faina de grau; zahăr; palmă ilium; unt de cacao; praf de zer; lapte praf degresat; pasta de cacao; sirop de glucoză-fructoză; unt 1,1%; unt anhidru; sare; agenți de creșter..
7,95 RON
Producator: Bahlsen
Proprietati: Napolitane Bahlsen cu ciocolata si lapte Ingrediente:zahar, faina de grau, unt de cacao, pasta de cacao, lapte praf, unt, ulei de palmier, lecitina, galbenus de ou, sare, agenti de crestere, arome.Poate contine urme de soia. Greutate:130gr..
8,95 RON
Producator: Bahlsen
Napolitane rulouri cu lapte Bahlsen 100 grProprietati : Napolitane turnate cu ciocolată cu lapte (28%) Ingrediente: Faina de grau; zahăr; grăsime vegetală (palmă); unt de cacao; lapte praf degresat; pasta de cacao; derivați din zer; unt anhidru; gălbenuș de ou praf; emulgator: lecitine; sare; l..
9,95 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)