Meniu
Cos cumparaturi

Az Ricerca

Producator: Az Ricerca
Proprietati: Pasta de dinti  Az Pro-Expert prevenire superioara. Protejeaza de: carii,tulburari gingivale,placa,sensibilitate,eroziune a smaltului,tartru,pete,respiratie urat mirositoare. Formula sigura pentru folosirea zilnica.   Instructiuni de utilizare: Pentru adulti si co..
12,95 RON
Producator: Az Ricerca
Proprietati: Pasta de dinti AZ Ricerca 3D White Cool prospetime de lunga durata. Cu o curatare regulata Az 3D White albeste in fata, in spate si in spatiile vizibile dintre dinti. De asemenea ajuta si la: prevenirea cariilor, prevenirea tartrului si improspatarea respiratiei. Aroma de menta proaspat..
10,95 RON
Producator: Az Ricerca
Proprietati: Pasta de dinti AZ Ricerca 3d white revitalizanta cu menta pura. Cu o curatare regulata Az 3d White albeste in fata, in spate si in spatiile vizibile dintre dinti. De asemenea ajuta la: prevenirea cariilor, prevenirea tartrului, improspateaza respiratia. Instructiuni de utilizare:&nbs..
12,45 RON
Pasta de dinti AZ Ricerca 3d white ultra albire-75 ml
-23 %
Producator: Az Ricerca
Proprietati: Pasta de dinti AZ Ricerca 3d white ultra albire. Cu o curatare precisa si regulata, pasta de dinti albeste in fata, in spate si in spatiile vizibile dintre dinti. De asemenea, tehnologia de reimprospatare asigura o senzatie de prospetime ce dureaza mai mult timp. De asemenea ajuta si la..
9,95 RON 12,95 RON
Producator: Az Ricerca
Proprietati: Pasta de dinti 2 in 1 cu apa de gura AZ Ricerca Complete "Extra Prospetime". Pasta de dinti Complete 2 in 1 cu apa de gura ofera o protectie completa pentru intreaga ta gura si lasa o senzatie de prospetime constanta pentru intreaga zi. Instructiuni de utilizare: Copii de pana l..
10,95 RON
Producator: Az Ricerca
Proprietati: Pasta de dinti  cu apa de gura AZ Ricerca Complete "Prospetime Delicata". Pasta de dinti Complete cu apa de gura penetreaza intre dinti si de-a lungul liniei gingivale oferind o protectie completa pentru intreaga gura si lasand o placuta senzatie de prospetime pentru intreaga zi. ..
10,95 RON
Producator: Az Ricerca
Pasta de dinti Az Ricerca complete extra white 75mlProprietati:Pasta de dinti Az Ricerca complete extra white 75ml este o pasta de dinti cu o putere exceptional de albire.Pasta de dinti cu flor. Greutate:75ml..
9,95 RON
Producator: Az Ricerca
Proprietati: Protectie de la radacina pana la coroana dintelui, actiune remineralizanta, respiratie proaspata, extra prospetime. Ajuta la protectia multipla a dintilor ajutand la prevenirea tartrului si albeste dintii, indepartand petele superficiale. Spalarea regulata a dintilor cu aceast..
7,95 RON
Producator: Az Ricerca
Proprietati: Protectie pentru dinti mai puternici, actiune remineralizanta, respiratie proaspata.E demonstrat ca aceasta pasta de dinti iti protejeaza dintii. Spalarea regulata cu acaeasta pasta de dinti ajuta si la prevenirea placii si problemelor gingivale si ajuta la improspatarea respiratie..
7,95 RON
Producator: Az Ricerca
Proprietati: Pasta dinti AZ dinti puternici cu menta  este o pasta de dinti care intareste de la radacina, protejeaz de carii, tartru,albeste,inlatura placa, scut anti-zahar.Pentru adulti si copii peste 12 ani.Pentru copii sub 6 ani a se consulta medicul stomatolog inainte de utilizare. ..
10,95 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)