Meniu
Cos cumparaturi

Autan

Producator: Autan
Autan spray  tropical antitantari-50mlProprietati: Autan spray dry protejeaza imediat de muscaturile de tantarii normalii tropicali si tigri,pana la 8 ore de la aplicare.protejeaza impotriva capuselor pana la 4 ore...
30,95 RON
Producator: Autan
Proprietati: Spray anti-tantari Autan Family Care. Lejer si uscat pe piele.  Instructiuni de utilizare: Agitati bine inainte de utilizare. Pulverizati produsul uniform pe toate partile descoperite ale corpului de la o distanta de 15-20 cm (circa 1 secunda pentru antebrat) evitand och..
39,95 RON
Spray anti-tantari Autan pentru copii 100 ml
-15 %
Producator: Autan
Proprietati: Spray anti-tantari Autan pentru copii. Este un respingator de insecte cu aloe vera ce apara de piscaturile de tantari a tantarilor comuni (culex pipiens) si tantari tigru (aedes albopictus) si alte insecte deranjante, lasand pielea catifelata si parfumata. Formeaza pe piele o bariera im..
33,95 RON 39,95 RON
Producator: Autan
Spray anti-tantari Autan Sport 100 mlProprietati: Spray anti-tantari Autan Sport, protejeaza in caz de transpiratie, lejer si uscat pe piele. Instructiuni de utilizare: Agitati bine inainte de utilizare. Pulverizati produsul uniform pe toate partile descoperite ale corpului de la ..
47,95 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)