Meniu
Cos cumparaturi

Amuchina

Producator: Amuchina
Proprietati: Amuchina  dezinfectarea fără clătire, este aliatul ideal pentru igiena casei tale. Indeparteaza germenii si bacterii de pe suprafata mesei ,scaune ,rafturi,noptiere. Formula sa nu lasa reziduri chimice agresive pe suprafete ,nu necesita clatire ,este potrivita si pentru suprafetele..
25,95 RON
Aditiv lichid igienizant Amuchina cu balsam  1000 ml
-27 %
Producator: Amuchina
Proprietati: Aditiv lichid igienizant cu balsam Amuchina. Igienizeaza in profunzime. Actioneaza chiar si la temperaturi joase. Adaptat pentru rufe albe si colorate. Cu balsam, pentru haine moi si parfumate. Aditivul lichid igienizant Amuchina pentru o igiena sigura a hainelor pentru toata familia: b..
21,95 RON 29,95 RON
Producator: Amuchina
Amuchina detergent igienizant pentru pardoseala-1500 mlProprietati: Amuchina detergent pentru pardoseala igienizant cu aloe,datorita formulei sale specific este,de asemenea,potrivit pentru mediile in care traiesc animalele domestice.Acesta garanteaza o igiena profunda ,eliminand germenii si bacterii..
14,95 RON
Producator: Amuchina
Proprietati: Dezinfectant pardoseli Amuchina lamaie.Este indicat pentru igienizarea in profunzime a tuturor suprafetelor lavabile din casa,indeparteaza germenii si bacteriile. Multumita formulii sale, bogate in agenti de curatare, Amuchina lichid de pardoseli elimina eficient chiar si murdaria cea m..
14,95 RON
Producator: Amuchina
Proprietati: Solutie dezinfectanta Amuchina. Se poate folosi pentru dezinfectarea fructelor si legumelor. Dezinfectarea obiectelor nou-nascutilor: biberoane, tetinelor, vaselor.  Instructiuni de utilizare: Folositi-va de capacul dozator pentru a obtine solutia de folosit. Solutie de 2%(20 ml..
38,95 RON
Producator: Amuchina
Proprietati: Datorita formulei cu actiune degresanta, degresantul Amuchina , permite o dezinfectare profunda a tuturor suprafetelor tratate, chiar si a celor foarte murdare(cuptoare, suprafete de pregatire a alimentelor, frigidere etc). Aceste degresant dezinfectant este potrivit pentru igiena tutur..
25,95 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)