Meniu
Cos cumparaturi

Amacasa

 Clor Amacasa cu parfum floral 2000 ml
-39 %
Producator: Amacasa
Clor Amacasa cu parfum floral 2000 mlProprietati: Clor cu parfum floral spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Amacasa.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fr..
7,95 RON 12,95 RON
Producator: Amacasa
Acid muriatic Amacasa 1LtProprietati: Solutie de acid clorhidric degresanta si detartranta AMACASA.Instructiuni de utilizare:    Acidul clorhidric AMACASA este ideal pentru curatarea cazilor de baie, chiuvete, pentru curatarea wc-ului, canalizarilor de dus. De asemenea este pentu a de..
6,95 RON
Producator: Amacasa
Acid muriatic Amacasa puternic 33% 1 LtProprietati: Acidul Muratic 33% (Acid Clorhidric) este un acid anorganic puternic coroziv utilizat în principal în procesele industriale. El se ocupă cu curățarea șantierelor, după așezarea podelelor rezistente la acid, pentru a elimina urmele de stuc și c..
10,95 RON
Alcool denaturat 90 grade Amacasa 1L
-23 %
Producator: Amacasa
Alcool denaturat 90 grade Amacasa 1LProprietati: Alcool etilic,  tehnic complet, denaturat Avertizari: Lichid și vapori puternic inflamabili. Incearca si alte produse din gama Amacasa..
19,95 RON 25,95 RON
Producator: Amacasa
Proprietati : Amoniacul este ideal pentru spălarea, curățarea, degresarea și îndepărtarea petelor în profunzimea tuturor suprafețelor dure, sanitare, de sticlă, gresie, pardoseli, tapițerie și mochete. Instructiuni de utilizare: Diluati 1,2 capace de ammoniac intr-o galeata de apa si spalati supraf..
6,95 RON
Producator: Amacasa
Amoniac parfumat marsiglia Amacasa 1LtProprietati:   Amoniac parfumat AMACASA. Degreseaza, ofera stralucire, igienizeaza.Instructiuni de utilizare:   Pentru suprafete mari:- diluati 1/2 pahar de amoniac Amacasa intr-o galaeata de apa si stergeti suprafatele de spalat.Pentru supra..
6,95 RON
Clor Amacasa cu lamaie 2000 ml
-39 %
Producator: Amacasa
Clor Amacasa cu lamaie 2000 mlProprietati: Clor concentrat cu lamaie spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Amacasa.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fructe etc)inmuiati..
7,95 RON 12,95 RON
Producator: Amacasa
Proprietati: Detergent lichid pentru vase cu lamaie, contine proprietati degresante, deodorante, stralucitoare si delicate..
6,95 RON
Producator: Amacasa
Proprietati: Solutie speciala pentru indepartarea petelor Amacasa...
11,50 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)