Meniu
Cos cumparaturi

Amacasa

 Clor Amacasa cu parfum floral 2000 ml
-39 %
Producator: Amacasa
Clor Amacasa cu parfum floral 2000 mlProprietati: Clor cu parfum floral spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Amacasa.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fr..
7,95 RON 12,95 RON
Producator: Amacasa
Acid muriatic Amacasa 1LtProprietati: Solutie de acid clorhidric degresanta si detartranta AMACASA.Instructiuni de utilizare:    Acidul clorhidric AMACASA este ideal pentru curatarea cazilor de baie, chiuvete, pentru curatarea wc-ului, canalizarilor de dus. De asemenea este pentu a de..
6,95 RON
Producator: Amacasa
Acid muriatic Amacasa puternic 33% 1 LtProprietati: Acidul Muratic 33% (Acid Clorhidric) este un acid anorganic puternic coroziv utilizat în principal în procesele industriale. El se ocupă cu curățarea șantierelor, după așezarea podelelor rezistente la acid, pentru a elimina urmele de stuc și c..
10,95 RON
Producator: Amacasa
Alcool denaturat 90 grade Amacasa 1LProprietati: Alcool etilic,  tehnic complet, denaturat Avertizari: Lichid și vapori puternic inflamabili. Incearca si alte produse din gama Amacasa..
17,95 RON
Producator: Amacasa
Proprietati : Amoniacul este ideal pentru spălarea, curățarea, degresarea și îndepărtarea petelor în profunzimea tuturor suprafețelor dure, sanitare, de sticlă, gresie, pardoseli, tapițerie și mochete. Instructiuni de utilizare: Diluati 1,2 capace de ammoniac intr-o galeata de apa si spalati supraf..
6,95 RON
Clor Amacasa cu lamaie 2000 ml
-39 %
Producator: Amacasa
Clor Amacasa cu lamaie 2000 mlProprietati: Clor concentrat cu lamaie spalare manuala si in masina de spalat, igiena totala pentru casa Amacasa.Instructiuni de utilizare: Spalare manuala-diluati un pahar de clor la fiecare 5 litri de apa(in prezenta petelor persistente, cafea, vin fructe etc)inmuiati..
7,95 RON 12,95 RON
Producator: Amacasa
Proprietati: Detergent lichid pentru vase cu lamaie, contine proprietati degresante, deodorante, stralucitoare si delicate..
6,95 RON
Producator: Amacasa
Sare pentru masina de spalat vase Amacasa 1kgProprietati:  Sare pentru masina de spalat vase Amacasa. Depozitarile de apa pot reduce rapid eficienta masiini de spalat vase. Amacasa sare este specific conceputa pentru utilizarea in masina de spalat vase.Lucreaza eficient pentru a proteja de la c..
4,95 RON
Producator: Amacasa
Solutie Amacasa contra calcarului 500 mlProprietati: Solutie Amacasa, Amakal pentru eliminarea calcarului.Ideal pentru bucatarie si baie.Mod de utilizare: desurubati exercitand o usoara presiune cu degetele pe partile laterale ale capacului di rotiti. Pulverizati pe suprafata de curatat. In timpul e..
7,95 RON
Producator: Amacasa
Proprietati: Solutie speciala pentru indepartarea petelor Amacasa...
11,50 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)