• Aditiv pete Spuma Di Sciampagna gel igienizant  Biancopuro 1L

Proprietati: Biancopuro este un aditiv lichid cu actiune dubla: actioneaza eficient contra petelor si igienizeaza rufele spalate manual sau in masina de spalat. Formula sa cu actiune rapida a fost studiata pentru a actiona chiar si la temperaturi joase, respectand culorile si tesaturile. Incearca Biancopuro chiar si pentru casa:pur pentru suprafetele mici(sanitare, chiuvete), diluat (100 ml in 8 litri de apa) pentru pardoseli si gresie. Nu folositi pe marmura si suprafete metalice. Pentru un alb Extra White incearca si detergentul Bianco Puro pentru masina de spalat lichid sau pulbere.

Instructiuni de utilizare: In masina de spalat: Varsati inainte de detergent, lasati apa sa curga si apoi adaugati 100 ml de Biancopuro in serar precedata de spalare. Manual: Varsati 100 ml de Biancopuro in 10 litri de apa cu detergent, spalati imediat si clatiti in profunzime. Biancopuro pe petele dificile: varsati direct pe pata, lasati sa actioneze pentru 5 minute si clatiti (1capac=40 ml). Nu varsati direct pe partile metalice.Pe hainele colorate se recomanda efectuarea unei probe pe o parte ascunsa a tesaturii. Nu expuneti tesatura la lumina soarelui pe durata actionarii. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Aditiv pete Spuma Di Sciampagna gel igienizant Biancopuro 1L

  • 13,95 RON
  • 11,95 RON


Etichete: Biancopuro este un aditiv lichid cu actiune dubla: actioneaza eficient contra petelor si igienizeaza rufele spalate manual sau in masina de spalat. Formula sa cu actiune rapida a fost studiata pentru a actiona chiar si la temperaturi joase, respectand culorile si tesaturile. Incearca Biancopuro chiarsi pentru casa:pur pentru suprafetele mici(sabitare, chiuvete), diluat (100 ml in 8 litri de apa) pentru pardoseli si gresie. Nu folositi pe marmura si suprafete metalice. Pentru un alb Extra White incearca si detergentul Bianco Puro pentru masina de spalat lichid sau pulbere.