Meniu
Cos cumparaturi

Lindt

Producator: Lindt
Ciocolata fondanta Lindt Berne fara gluten 100gProprietati:   Ciocolata fondanta Lindt Berne fara gluten.Ingrediente: Zahar, pasta de cacao, unt de cacao,lecitina de soia,vanilie. Acest produs poate sa contina alune ,fructe in coja si lapte .Cacao:50% Fara gluten.Greutate: 100g..
7,95 RON
Producator: Lindt
Ou de ciocolata Lindt Lindor cu lapte 320 g Prorprietati:  Ou de ciocolata Lindt cu lapte. Oul Lindt este compus din doua jumatati de ciocolata cu lapte in care sun introduse praline de ciocolata cu lapte Lindor.Praline de ciocolata cu lapte sunt umplute cu o crema neteda,care se topeste p..
58,95 RON
Producator: Lindt
Ou de ciocolata Lindt Lindor extra fondanta 320 g Prorprietati:  Ou de ciocolata Lindt extra fondant. Oul Lindt este compus din doua jumatati de ciocolata neagra  in care sun introduse praline de ciocolata extra fondanta Lindor.Praline de ciocolata fondanta umplute cu o crema neteda,c..
58,95 RON
Producator: Lindt
Praline Lindt Lindor cu dubla ciocolata fara gluten 200grProprietati: Praline Lindt Lindor cu ciocolata cu lapte 53% si cu umplutura de ciocolata fondanta 15%.Ingrediente:zahar, grasimi vegetale(cocos,miez de palmier), unt de cacao,pasta de cacao, lapte praf, lecitina din soia, extract de malt ..
24,95 RON
Producator: Lindt
Praline de ciocoloata Lindt Lindor cu fistic fara gluten 200grProprietati: Praline de ciocolata Lindt Lindor cu delicioasa crema de fistic.Ingrediente:zahar, grasimi vegetale(cocos,miez de palmier), unt de cacao,pasta de cacao, lapte praf, lecitina din soia, extract de malt de orz, pasta de fistic 1..
24,95 RON
Producator: Lindt
Praline Lindt Lindor cu ciocolata extrafondanta 70%cacao fara gluten 200grProprietati: Praline de ciocolata Lindt Lindor cu ciocolata extrafondanta, 70%cacao.Ingrediente:zahar, grasimi vegetale(cocos,miez de palmier), unt de cacao,pasta de cacao,  lapte praf, lecitina din soia, extract de ..
24,95 RON
Producator: Lindt
Praline Lindt Lindor cu ciocolata fondanta 60%cacao fara gluten 200grProprietati: Praline de ciocolata Lindt Lindor cu ciocolata fondanta, 60%cacao.Ingrediente:zahar, grasimi vegetale(cocos,miez de palmier), unt de cacao,pasta de cacao,  lapte praf, lecitina din soia, extract de malt de or..
24,95 RON
Producator: Lindt
Proprietati: Praline Lindt Lindor cu ciocolata si lapte Ingrediente:zahar, ulei vegetal(cocos, palmier), unt de cacao, pasta de cacao, lapte praf, lactoza, unt, lecitina din soia, exctract de malt de orz, arome.Poate contine urme de alune si alte fructe in coaja.Fara gluten. Greutate:200gr..
24,95 RON
Producator: Lindt
Proprietati: Praline mini Lindt asortate Ingrediente:zahar, unt de cacao, lapte praf, alune, migdale, unt, sirop de gluciza, coaja de lamaie si portocala, lecitina din soia, smantana, faina de grau, extract de malt, sare, cacao, caramel.Poate contine urme de alte fructe in coaja. Greutate..
34,95 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)